Politica de confidențialitate

INTRODUCERE

Acest document este creat cu scop informativ, pentru a stabili termenii și condițiile de utilizare ai site-ului https://conaculbuniciiolga.ro și politica de confidențialitate, termeni ce trebuie respectați de către ambele părți.

Accesul la informații și servicii se va face prin intermediul site-ului https://conaculbuniciiolga.ro.

Site-ul https://conaculbuniciiolga.ro reprezintă proprietatea AEL LIFE INVESTMENT SRL-D cu sediul social în România, București, Sectorul 4, str. Almasu Mare nr. 12, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/14059/2017, Cod Fiscal nr. 38074854.

Orice utilizare a site-ului și a conținutului acestuia decât cele deja permise prin prezentul document este interzisă și se va pedepsi conform legilor în vigoare.

CE TIP DE DATE SE PRELUCREAZĂ?

În momentul utilizării site-ului https://conaculbuniciiolga.ro, datele cu caracter personal pe care le veți oferi vor fi: NUME, PRENUME, ADRESĂ DE E-MAIL, NUMĂR DE TELEFON, cu posibilitatea cererii unor alte informații pe care le veți oferi complet conștient de prezenta politică de confidențialitate, oferind astfel acordul dumneavoastră pentru prelucrarea lor.

CARE ESTE SCOPUL PENTRU CARE SE PRELUCREAZĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Datele cu caracter personal pe care le furnizați în momentul în care folosiți site-ul https://conaculbuniciiolga.ro, vor fi prelucrate pentru:

 • Contractul între părți, respectiv dumneavoastră și Conacul Bunicii Olga (preluarea cerințelor dumneavoastră de servicii, validarea lor și facturarea în momentul expedierii acestora);
 • Pentru ca Conacul Bunicii Olga să îndeplinească fiecare cerință a legii pentru prestare servicii prin intermediul platformei https://conaculbuniciiolga.ro și a cerințelor fiscale.
 • Pentru campanii de marketing efectuate prin mijloace online sau sms, acestea având ca scop doar comunicarea unor informații cu privire la profilul site-ului. În acest scop dumneavoastră aveți dreptul de a accepta/refuza această modalitate de prelucrare a datelor, furnizarea lor fiind voluntară.
 • Pentru rezolvarea eventualelor reclamații primite de la dumneavoastră;
 • Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în cadrul platformei https://conaculbuniciiolga.ro;
 • Efectuarea unor sondaje ce pot ajuta la o mai bună și eficientă utilizare a site-ului.

Datele pe care le introduceți în formularele din site trebuie să fie întocmai datele dumneavoastră personale, nu ale unor terți, iar acestea trebuie să fie corecte.

CÂT TIMP VI SE VOR PRELUCRA DATELE?

AEL LIFE INVESTMENT SRL-D își rezervă dreptul ca, după acordul oferit de dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, acestea să fie utilizate în scopurile menționate mai sus în prezentul document, atât timp cât consideră a fi necesar.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră să nu mai fie prelucrate, deși în prealabil v-ați oferit acordul, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@conaculbuniciiolga.ro.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Pentru a putea prelucra datele dumneavoastră în scopurile propuse și nu în alte scopuri imorale sau ilicite, acestea vor fi dezvăluite către partenerii AEL LIFE INVESTMENT SRL-D, pentru a putea avea o activitate a site-ului extrem de eficientă. Acești parteneri vor păstra întocmai confidențialitatea datelor dumneavoastră personale.

Cazurile posibile în care vom dezvălui datele cu caracter personal pe care le furnizați ar putea fi:

 • Servicii de IT pentru administrarea site-ului;
 • Efectuarea unor analize de date, testare și observarea unor tipare de activitate;
 • Pentru campanii de marketing, din punct de vedere legal;
 • Atunci când legea obligă dezvăluirea acestora.

Prin utilizarea site-ului https://conaculbuniciiolga.ro, vă oferiți acordul cu această politică de confidențialitate și nu veți avea dreptul ulterior de a reclama aceste acțiuni.

CONSIMȚĂMÂNTUL DUMNEAVOASTRĂ

În momentul în care folosiți website-ul https://conaculbuniciiolga.ro, acceptați prezentul document ce descrie politica de confidențialitate privind colectarea, stocarea, prelucrarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În orice moment doriți, puteți să refuzați colectarea și prelucrarea acestora, solicitând astfel ștergerea datelor colectate și stoparea prelucrării lor.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

AEL LIFE INVESTMENT SRL-D oferă utilizatorului drepturile recunoscute de Legea Română în ceea ce privește colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestuia.

Conform cu Regulamentul General de Protecție al Datelor cu Caracter Personal, vi se oferă următoarele drepturi:

 • Dreptul să fiți informat și să primiți toate detaliile cu privire la orice activitatea efectuată de către AEL LIFE INVESTMENT SRL-D, în conformitate cu cele menționate mai sus în prezentul document;
 • Dreptul de a avea acces la propriile date personale și de a primi detalii referitoare la prelucrarea, dezvăluirea  și stocarea acestora. Acestea vă sunt prezentate mai sus, iar dumneavoastră sunteți de acord cu cele menționate în contextul utilizării platformei https://conaculbuniciiolga.ro;
 • Dreptul de a nu întâlni întârzieri cu privire la rectificarea datelor inexacte, nejustificate sau incomplete. Aceste acțiuni implică comunicarea destinatarului dacă aceasta nu implică eforturi ce depășesc atribuțiile https://conaculbuniciiolga.ro;
 • Dreptul să cereți ca datele pe care în prealabil le-ați furnizat conștient către https://conaculbuniciiolga.ro, să fie eliminate din baza de date fără a exista scuze sau motive ascunse ca aceasta să nu se întâmple. În cazul în care doriți ștergerea datelor cu caracter personal din baza de date, trebuie să fie anunțat administratorul site-ului la adresa de e-mail: contact@conaculbuniciiolga.ro. În momentul în care apare o cerere de acest fel (ștergerea datelor cu caracter personal), există posibilitatea ca aceste date să se anonimizeze, adică sa nu mai aibă caracter personal, iar prelucrarea să continue pentru scopuri strict statistice.

Aveți dreptul să cereți oprirea prelucrării datelor dacă:

 • Datele sunt contestate din cauza exactității lor;
 • Prelucrarea acestora este ilegală iar persoana vizată se opune ștergerii dar totuși restricționează accesul;
 • V-ați opus prelucrării acestora în alt scop decât cel de marketing direct;
 • Dreptul să vă adresați AUTORITĂȚII NAȚIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL în cazul în care aveți o dovadă sau bănuiți că este necesar, deoarece vi s-au încălcat drepturile.

ALTE CLAUZE

Prezentul document este guvernat și va fi de altfel interpretat de legea română. Orice probleme ce apar în timp ce utilizați site-ul se vor soluționa pe cale amiabilă, iar dacă acest fapt va fi imposibil, se va apela la instanțele competente.

Prezentul document oferă informațiile necesare cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care apar nelămuriri, întrebări sau orice alte tipuri de cereri, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: contact@conaculbuniciiolga.ro.